Angiomedica – Spital de Cardiologie si Boli Cardiovasculare

Programari : Luni-Vineri 8AM - 8PM / Sâmbătă: 9AM - 14PM
   : Proceduri: 031-109-01-30 Ambulator: 031-109-01-31 sau 031-9995

spitalul-privat-de-boli-cardiovasculare-angiomedica-bucuresti

De ce au romanii nevoie de un Spital de Boli Cardiovasculare

Experiența pe care specialiștii Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica o au în patologiile cardiovasculare demonstrează că medicii de familie din România se confruntă tot mai des cu astfel de pacienți. Faptul că suntem pe primul loc în Europa la incidența acestor boli, iar în România afecțiunile cardiovasculare sunt cauza de deces numărul 1, arată că este nevoie de mai multă educație și programe susținute de prevenție și diagnosticare precoce.

Știm că lipsa prevenției și a controlului periodic al stării de sănătate provoacă o aglomerare în sistemul medical de stat, cu pacienți în stadii avansate ale bolii și risc crescut de mortalitate.

Din acest motiv, la Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica pacienții pot accesa servicii medicale de specialitate cu bilet de trimitere.

Ne dorim ca împreună cu dvs să-i ajutăm pe români să fie tot timpul în control cu sănătatea lor!

De ce un Spital de Boli Cardiovasculare dedicat?

  • Zeci de ani de expertiză. Echipa medicală Angiomedica, formată din profesori, conferențiari, chirugi, cardiologi intervenționiști și specialiști în aritmologie, cumulează mii de pacienți diagnosticați și tratați, precum și o cazuistică vastă
  • Atenție acordată exclusiv bolilor cardiovasculare. Nefiind un spital multidisciplinar ci unul dedicat patologiilor cardiovasculare, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica oferă 100% performanță în acest domeniu.
  • Accesul pacienților la specialiști. Pacientul adresabil are în cadrul Spitalului nostru acces la cei mai buni și recunoscuți specialiști cardiovasculari, care oferă consultații în detaliu și asistă pacienții în timpul investigațiilor complexe.
  • Dotări vârf de lance. Pentru investigații și tratament, echipa Angiomedica folosește angiograf performant, Spitalul este dotat cu laborator de electrofiziologie, sală hibrid de chirurgie cardiovasculară, sală de operații dotată cu sistemul ”clean-room” și sistem de apelare medicală directă din ATI și din saloane
  • Singurul spital specializat. Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica este singura instituție medicală care oferă servicii medicale de calitate începând cu prevenție – depistare, tratament medicamentos, intervențional sau chirurgical adecvat, dar și recuperarea pacientului post-intervenție și monitorizarea lui periodică.
SUNA ACUM!