Angiomedica – Spital de Cardiologie si Boli Cardiovasculare

Programari : Luni-Vineri 8AM - 8PM / Sâmbătă: 9AM - 14PM
   : Proceduri: 031-109-01-30 Ambulator: 031-109-01-31 sau 031-9995

Finantare NHS pentru tratamente medicale private in Romania

Orice pacient care locuiește în Regatul Unit al Marii Britanii are dreptul de  a alege un furnizor de servicii medicale în EEA (Zona Economică Europeană) și poate recupera în mod legal costurile de la NHS. Asta înseamnă că orice persoană care locuiește în Marea Britanie poate opta pentru asistență medicală în România ca mai apoi aceasta putând fi rambursată.

Ani de-a rândul, MEDREFUND LTD a ajutat rezidenți ai Marii Britanii să urmeze toate formalitățile de rambursare a banilor cheltuiți pentru serviciile medicale primite în România, Polonia, Letonia, Lituania, Croația, Republica Cehă, Spania, Germania și alte țări din Uniunea Europeană.

Dacă o persoană este în așteptare pentru o operație sau pentru orice alt serviciu disponibil în cadrul NHS, aceasta își poate exercita dreptul de a primi operația/tratamentul în România și poate primi de la NHS o rambursare a banilor cheltuiți.

Reorganizarea NHS și restrângerea bugetului au condus la refuzul unor tratamente pentru mulți dintre pacienți pe motiv de condiții non-urgente. Unii pacienți nu pot primi consultații de specialitate sau li se oferă timpi de așteptare nerezonabili. NHS acordă dreptul la un tratament privat în România și astfel se pot evita micile neplăceri și cozile de așteptare cu care se confruntă NHS.

În conformitate cu legislația Regatului Unit fiecare persoană care își are reședința legală în Anglia, Țara Galilor, Scoția sau Irlanda de Nord are astfel dreptul de a alege un furnizor de servicii medicale în orice țară din UE. Atunci când primesc tratament în afara Regatului Unit rezidenții acestei țări au dreptul la restituirea integrală sau parțială a cheltuielilor pentru asistența medicală primită în una dintre țările Uniunii Europene.

Rezidenții din Regatul Unit pot beneficia de un  tratament în una din țările EU și pot primi rambursări – aceeași sumă pe care NHS (Serviciul Național de Sănătate) ar fi platit personalul medical pentru un anumit serviciu din Regatul Unit. În România prețurile serviciilor medicale sunt mai scăzute decât în Regatul Unit chiar și în instituțiile medicale private.

Înțelegând că poate fi complicat de finalizat toate demersurile necesare unei rambursări medicale fără vreun ajutor extern, informăm pacienții despre posibilitatea de a utiliza asistența și serviciile companiei MEDREFUND LTD.

De-a lungul anilor cooperarea dintre clinicile din Europa și Medrefund LTD a evoluat într-o manieră fructuoasă  – pacienții care au ales Medrefund au recuperat total sau parțial banii cheltuiți pentru serviciile primite sub disponibilitatea tratamentelor în cadrul NHS.

MEDREFUND LTD este o companie cu dezvoltare rapidă care răspunde nevoilor clienților și va continua să crească, lărgindu-și gama de servicii oferite. Cea mai reprezentativă carte de vizită a companiei este munca anevoioasă și angajamentul duse până la capăt. Din 2013  oferim ajutorul pentru sute de clienți încrezători care și-au recuperat costurile tratamentelor medicale în străinătate. Compania Medfrund LTD oferă un serviciu nou și unic în domeniul turismului medical. Aceasta fiind capabilă să reacționeze rapid, să găsească medicul potrivit pentru fiecare client și să informeze asupra dreptului de a solicita rambursarea serviciilor medicale primite în România. Cum s-a meționat mai sus, fiecare persoană are dreptul la un tratament medical privat în străinătate plătit de NHS.

Medrefund LTD – Recuperarea costurilor medicale
Scrieți: romania@medrefund.co.uk
Apel: +44 (0) 7729438330

SUNA ACUM!