Angiomedica – Spital de Cardiologie si Boli Cardiovasculare

Programari : Luni-Vineri 8AM - 8PM / Sâmbătă: 9AM - 14PM
   : Proceduri: 031-109-01-30 Ambulator: 031-109-01-31 sau 031-9995

Drepturile de proprietar al datelor

După cum este precizat în politica de confidentialitate, dumneavoastră, în calitate de proprietar al datelor, beneficiati de toate drepturile în legătură cu procesarea datelor personale, acestea fiind prevăzute în Regulamentul General pentru Protecția Datelor al Uniunii Europene (Regulamentul (UE) 679/2016).

Completați informațiile relevante în formularul sepcial de mai jos și alegeți dreptul pe care doriți să îl exercitați sau descrieți solicitarea dumneavoastră. Termenul de raspuns la solicitarea dumneavoastra este de 14 zile lucratoare.

Vom folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular numai pentru a vă identifica și pentru a identifica datele personale asociate cu solicitarea dumneavoastră, precum și pentru a răspunde solicitării dumneavoastră. În cazul în care furnizați date personale care nu sunt procesate de noi, le vom păstra timp de 1 an de la data încheierii procesării solicitării dumneavoastră.


 

    Vom folosi informațiile pe care le furnizați în acest formular numai pentru a vă identifica și pentru a identifica datele personale asociate cu solicitarea dumneavoastră, precum și pentru a răspunde solicitării dumneavoastră. În cazul în care furnizați date personale care nu sunt procesate de noi, le vom păstra timp de 6 ani de la data încheierii procesării solicitării dumneavoastră.

    SUNA ACUM!