Angiomedica – Spital de Cardiologie si Boli Cardiovasculare

Programari : Luni-Vineri 8AM - 8PM / Sâmbătă: 9AM - 14PM
   : Proceduri: 031-109-01-30 Ambulator: 031-109-01-31 sau 031-9995

Colaboratori

Pentru integrarea serviciilor medicale și pentru eficientizarea traseului pacienților noștri, Spitalul de Boli cardiovasculare Angiomedica a semnat o serie de parteneriate alte centre medicale.


diaverum

Diaverum este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii medicale de dializă şi cel mai mare furnizor independent de servicii medicale din Europa. Compania are o experienţă de 20 de ani în domeniul serviciilor de dializă, încă de când făcea parte din Gambro, un furnizor suedez de servicii medicale de specialitate. O companie cu origini suedeze, cu o abordare internaţională, pentru care calitatea vieţii pacienților este în centrul atenției.


Logo Hiperdia

Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (dexa), Radiologie si Mamografie digitalizate. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.


logo-synevo

Synevo Internațional este prezent în 10 ţări şi deţine 91 de laboratoare şi peste 454 centre de recoltare. În România suntem o reţea de 15 laboratoare şi 81 de centre de recoltare, iar paleta noastră de investigaţii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie şi teste de genetică.


bioforum

Deoarece afectarea caridovasculară are printre efecte, atunci când nu este tratată la timp, accidentul vascular cerebral (AVC), Angiomedica a pus bazele unui parteneriat cu centru Bio-Forum, specializat în terapii de recuperare post-AVC.

Tratamentul regenerativ post AVC este o terapie noua, originala, minimal invaziva, cu rezultate prompte si efecte adverse minime. Tratamentul consta in administrarea intravenoasa a unei combinatii de medicamente cu efecte vizibile în ceeaa ce privește îmbunătățiri psihosomatice și restabilește funcâionarea circuitelor neuronale afectate de ischemie/hemoragie.

Pacienții Angiomedica ce vor avea nevoie de un tratament de recuperare post-AVC o pot face într-un mediul dedicat, curat cu asistență medicală de înaltă clasă, în cadrul Spitalului nostru.


Clinica Neuroaxis

Afectiunile cardiovasculare au impact major și asupra funcționării neurologice corecte a organismului, de aceea, cele două mari domenii din medicină se întrepătrund, iar pacienții au nevoie de un diagnostic sigur, rapid și complet, de un tratament modern și adecvat, precum și de monitorizare de lungă durată.

Clinica Neuroaxis, cu care Angiomedica a început de curând colaborarea, reuneste echipe de neurologi coordonate de medici de renume, cu experiență internațională, medici dedicați, care împreună acoperă toate ariile neuroștiințelor și ale domeniilor conexe: neurochirurgie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicală, cardiologie sau chirurgie spinală. Împreună, echipa noastră numară peste 22 de medici cu diferite supra‑specializări, precum și medici din străinătate (Franța, Germania, Anglia), uniți de pasiunea pentru medicină și de dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale posibile.


logo-genetic-center

Am pornit la drum cu un vis mare: să devenim cel mai important și performant centru de analize genetice din România, să punem mereu accent pe calitatea și acuratețea testelor, să formăm specialiști la nivel național în acest domeniu fascinant și să le punem la dispoziție pacienților români testări întocmai ca cele făcute în străinătate, în clinici de renume.

În domeniul oncologiei, suntem alături de pacienții care au primit diagnosticul de cancer și le punem la dispoziție analize genetice care să indice clar mutația suferită – rezultatul le va permite să urmeze un tratament personalizat, țintit, care le va crește speranța de viață.


nutri-slim

Suntem specializați în nutriție. În fiecare zi învățăm ceva nou. Ne perfecționăm pentru tine.


Misiunea noastra:

  • Sa crestem gradul de constientizare asupra calitatii serviciilor medicale disponibile in Romania
  • Sa oferim o sursa impartiala de informatii pentru pacienti, companii de asigurari, angajatori cu privire la spitalele/clinicile din Romania, calitatea ingrijirii oferite, precum si asupra rezultatelor
  • Sa protejam reputatia turismului medical de spitalele/clinicile, furnizorii de servicii medicale care nu intrunesc toate conditiile si standardele de calitate ale asistentei medicale.

Cu o activitate de aproape 19 ani in Campina, cautam mereu se ne imbunatatim si sa ne largim gama de servicii medicale oferite, sa oferim pacientilor un mediu modern si sigur pentru desfasurarea actului medical si nu in ultimul rand, ca cei mai buni doctori din domeniu sa va stea la dispozitie.


medical-concierge-travel

Satisfied guests, the elimination of their health problems and guaranteed welfare are the objectives of the Medical Concierge Travel MCT . The set goals are achieved by providing real and quality information in the shortest possible time, based on which the potential customer decides on visiting Romania, in pursuit of an appropriate destination for medical services.


medoc

Medical Ocupational, infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume asigurarile private de sanatate. Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite in asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru Societatiile de Asigurare AXA Life Insurance( fosta Omniasig Viata), BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International.


SUNA ACUM!